Skjermbilde BitChute.
annonse
annonse

En del leger over hele verden advarer mot coronavaksinen som nå blir tilgjengelig også i Norge.

I de fleste største mediene i Norge er det mange leger og eksperter som hevder at coronavaksinen er trygg og at de anbefaler folk å ta den. Men det er tvil.

Coronavaksinen er ikke helt uten risiko, skriver NTB.

annonse

En vaksine som er brukt i så kort tid, kan ha noen ukjente, sjeldne bivirkninger som først dukker opp på et senere tidspunkt, ifølge helseminister Bent Høie.

– Det er alltid risiko ved medisiner. Medisiner som har virkning, har ofte også en bivirkning. Det som er viktig, er at bivirkningene ikke er alvorlige, og at de står i forhold til fordelene ved vaksinen og sykdommen som man kan få hvis man ikke tar vaksinen, utdyper han men er klar på en ting:

– Jeg vil ta vaksinen. Det kan jeg være helt tydelig på, sier Bent Høie (H) til NTB.

annonse

Flere såkalte helsetopper har også gått så langt i å si at «de vil være først i køen for å ta den».

Samme dødsrate som andre år

Men ikke alle mener coronavaksinen er trygg. I en video som sirkulerer på sosiale medier er det satt sammen et klipp fra leger og eksperter fra hele verden som advarer mot vaksinen.

En av de som dukker opp i videoen er legen Nils Fosse, som tidligere har blitt intervjuet av både Bergens Tidende og Aftenposten.

Fosse advarer folk å ta vaksinen i ett av innslagene i videoen.

– Mitt navn er Nils Fosse og jeg er medisinsk lege i Bergen, Norge. Covid 19-vaksinen har ikke bevist at den er trygg og effektiv. De har brukt en ny teknologi og den er blitt testet på noen få tusen personer de siste månedene.

– Vennligst gjør din egen research. Dette er ikke en pandemi. Dødsraten i Norge er ikke høyere enn andre år, sier Fosse i videoen du kan se under.

Spol frem til 3.38 minutt for å høre Fosses kommentar.

annonse

Glad statsminister

Den første coronavaksinen kan bli anbefalt godkjent i EU og Norge før jul. Det er nå vaksinen til BioNTech / Pfizer som ligger nærmest en godkjenning.

Mens noen leger advarer mot vaksinen, kaller statsminister Erna Solberg (H)  det en gledelig nyhet at den første godkjente vaksinen kan komme allerede før årsskiftet.

– Vi er godt i gang med planleggingen av dette i Norge, sa hun i et intervju med VG.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon