- Resett - https://resett.no -

Rødt-politiker reagerer på manglende partidemokrati i Frp: – Urovekkende

Mímir Kristjánsson (R). Foto: Wikipedia

– Direkte antidemokratisk i sin behandling av politisk opposisjon.

Rødt-politiker Mimir Kristjansson reagerer sterkt på Fremskrittspartiets eksklusjon av Geir Ugland Jacobsen. På Facebook [1] skriver Kristjansson følgende:

– For det første er det urovekkende at et stort norsk parti (som nylig satt i regjering) er direkte antidemokratisk i sin behandling av politisk opposisjon. Hva annet kan man si om et parti som legger ned opposisjonelle fylkeslag?
– For det andre lurer jeg på hvor de såkalte «nasjonalkonservative» skal gjøre av seg om de ikke lenger kan være med i Frp. Disse menneskene forsvinner jo ikke fra jordas overflate. Alt tyder på at de nå blir radikalisert ytterligere. Det er neppe særlig bra for Norge.
Får følge

Kristjansson får følge av Magnus Marsdal fra tankesmien Manifest.– Frps nestleder Sylvi Listhaug er urovekkende autoritær, når hun til NRK sier at du som Frp-medlem må «spille på lag» og styrke partiets «omdømme», ellers kan det vanke eksklusjon for den som ikke evner «å oppføre seg».

annonse
– Mangler landets tidligere justisminister elementær forståelse av demokratiske spilleregler?

Stiller seg bak ekskluderingen av Oslo Frps leder: Får frysninger av ordet «nasjonalkonservativ» [2]

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474