- Resett - https://resett.no -

Min økonomiske støtte til Resett skal bidra til en seriøs avis på borgerlig side – og IKKE til en boltreplass for svada og drittkommentarer

Jeg VET at jeg taler for mange når jeg nå etterlyser at Lurås & Co. fortsetter å ta tak i både Resetts journalistiske innhold, og ikke minst; en skikkelig vårrengjøring i kommentarfeltene.

Undertegnede har så langt kun betalt inn noen hundrelapper om gangen, men en god bekjent av meg støtter Resett med betydelige summer. Han er av samme oppfatning. Resett er viktig i medie-Norge, men skal avisen virkelig få innflytelse i samfunnsdebatten og politikken så må Resett ta en skikkelig avgjørelse.

Les også: Styrets syn på Resetts utskjelte kommentarfelt: – Folkedypet er på en måte pandoras eske [1]

annonse

Enten forblir dere en useriøs nettside hvor bedritne og fullstendig uakseptable meninger hagler over omtrent alle emner som kommer på trykk, eller så får dere for fanken hive ut de som kun bidrar til å gjøre Resett enda mer uspiselig for folk flest.

Som nevnte bekjent sa: Det er nok av gode saker å støtte i samfunnet. Jeg vil takke Helge Lurås for at han faktisk skjønner hva som står på spill. Han ønsker et gjennomført godt produkt, og ikke noe useriøst.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474