Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Illustrasjonsfoto politiet. Gorm Kallestad / NTB
annonse
annonse

En mann er pågrepet etter at en kvinne ble skutt med det som beskrives som et tohånds skytevåpen i Drammen sentrum natt til fredag.

Det ble fortsatt skutt på stedet da politiet ankom. Kvinnen skal være i 30-årene, og mannen i tjueårene. Begge er av utenlandsk opprinnelse.

annonse

Nødetatene fikk melding om at det ble avfyrt skudd i leiligheten i Tordenskiolds gate rundt klokken 5 på morgenen.

Da politiet kom til stedet var det først uklart hvor og om det var skutt, men så hørte politibetjentene flere skudd bli avfyrt.

– Etter at vi hørte skuddene, kom vi i kontakt med en kvinne som var skutt i armen, og et vitne som var med henne. Vi er interessert i å komme i kontakt med flere vitner, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.

To til sykehus – en skadd
annonse

De to kvinnene ble fraktet til sykehus, kun den ene av dem var fysisk skadd. Mannen ringte selv politiet ca kl 7.

– Han ringte og meldte seg og er pågrepet. Vi har også kontroll på det vi mener er våpenet som er brukt, et tohånds skytevåpen, sier Eikedalen.

Ifølge Drammens Tidende var flere personer samlet i leiligheten da mannen begynte å skyte inn gjennom døra.

– Vi vet at det er skutt innendørs, men vi er litt usikre på hvor. Det kan også ha blitt skutt utendørs, sier Eikedalen.

De er begge av utenlandsk opprinnelse, sier Eikedalen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon