annonse
annonse

Statsminister Erna Solberg blir hyllet av venstreorienterte etter nyttårstalen som ble sendt på NRK.

Solberg er partileder for partiet Høyre, et parti som selv hevder de er «konservative» og på høyresiden i norsk politikk.

Likevel har mange et inntrukk av det er mange i Norge, inkludert journalister, som tilhører venstresiden, som sjelden er kritisk til statsminister Solberg.

annonse

Stemmer Rødt, men liker Erna

Etter at Solberg holdt nyttårstale, var det mange venstreorienterte i NRKs kommentarfelt som synes den var bra.

– Jeg stemmer ikke borgerlig, men dette var en flott og god tale fra statsministeren, skriver én person.

annonse

– Jeg stemmer normalt Rødt, men dette var en av de beste talene fra en statsminister noensinne. Fortsett slik Erna!, skriver en annen.

– Flott tale!! Hilsen én som stemmer SV, skrives det.

Hun har skrevet om talen sin på Facebook.

– Gjennom året vi har lagt bak oss har Norge stilt opp på den store dugnaden. Folk har satt sine interesser og drømmer på vent for å beskytte eldre og risikogruppene. Det har spart liv. Jeg er dypt takknemlig, stolt og rørt, over måten det norske folk har håndtert den største utfordringen for vårt samfunn siden andre verdenskrig. Vi stilte opp for hverandre da det gjaldt som mest, skrev hun.

https://www.facebook.com/ernasolberg/posts/10158759999946832?__cft__[0]=AZW5wd1fFwJwCOBNJPBOYdssAECroNC0uz6uSVoW_lIIIA0MDmV5OY8rAzXRx8kqk4Zi8ZUoQWWxWc-603lWs3I64-gitE2Z8MTroYa5oq5FAzuR_wYY-0evdNnm_SyvMHSpFGXFx3dtU3hJwdLBGAWY&__tn__=%2CO%2CP-R

Coronavaksine

Erna Solberg snakket mye om raset i Gjerdrum i romjulen, men hun fokuserte også mye på den nye coronavaksinen. Solberg hyllet også samarbeidet med EU i forbindelse med den nye vaksinen.

Solberg har tidligere uttalt at hun håper flest mulig tar vaksinen, selv om flere leger og eksperter har advart mot at godkjenningsprosessen har vært raskt. I nyttårstalen hevdet Solberg at vaksinen er trygg.

annonse

I starten av 2021 vil den omfattende vaksineprosessen fortsette i stor styrke. I sin nyttårstale hintet Solberg om flere av «de gode tingene som venter i enden av regnbuen».

Du kan se talen her.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon