Nødetatene arbeider på stedet der en bombe gikk av i sentrum av Nashville første juledag. Foto: Mark Humphrey/AP/NTB
annonse
annonse

Anthony Warner (63) var den eneste som mistet livet da han detonerte en bombe i bobilen sin i sentrum av Nashville første juledag og politiet bekreftet at mannen sendte ut brev med konspirasjonsteorier til bekjente før han sprengte seg selv.

– Han sendte materiale som uttrykte hans synspunkter til flere bekjente rundt om i landet, sier FBIs spesialagent Jason Pack, Skriver NTB.

Han vil ikke gå inn på hva som sto i brevene, men ber alle som har mottatt sendinger fra Warner om å kontakte politiet. Ifølge lokale News Channel 5 kom Warner med ville konspirasjonsteorier i brevene.

annonse

Det ble skrevet om romvesener og øglefolk som kontrollerer verden, og teorier om at terrorangrepene 11. september egentlig var starten på et angrep fra romvesener som skulle utrydde jordas befolkning, opplyser en person som mottok ett av brevene.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon