- Resett - https://resett.no -

Leder av miniparti fyrer løs mot Solberg-regjeringens corona-nedstenging, krever gjenåpning av samfunnet

Leder Arnt Rune Flekstad i partiet Liberalistene tror corona-nedstengningen kan gjøre mer skade enn selve viruset.

Partiet har lagt ut en ny video på YouTube der Flekstad forteller om de alvorlige konsekvensene nedstengingen har for småbedrifter i Norge. Politikeren trekker frem utelivsbransjen som et påstått skrekkeksempel.

– En av de om er hardest rammet er utelivsbransjen. Interesseorganisasjonen Virke oppgir at over 50 prosent av deres medlemsbedrifter gruer seg til å stenge og konkurs. Tenk deg at 50 prosent av alle utesteder i hele landet blir borte. Dette her er viktig steder for veldig mange som vi kanskje har tatt for gitt, som for mange er et samlingspunkt i hverdagen, sier Flekstad i videoen idet han står utenfor et stengt utested i Oslo.

annonse

Svindyrt regjeringsbygg

Liberalist-politikeren beveget seg deretter mot byggeplassen der det nye regjeringkvartalet skal bli til.

Flekstad opplyste at hele 36 milliarder kroner er brukt på prosjektet før et spadetak er gjort. Det er ingen som vet hvor mye det vil koste norske skattebetalere når prosjektet er ferdig.

annonse

Flekstad hamret løs mot statsminister Erna Solberg idet han stod foran det som angivelig skal bli ett av verdens dyreste bygg.

– Erna, er dette virkelig noe vi bør prioritere i en tid hvor store deler av norsk næringsliv sliter stort, og hvor mange arbeidstakere er permittert og teller på kronene for å finne ut hvordan dette her skal gå rundt i tida fremover?

– Dette er uansvarlig politikk! Det burde gå an når man kommuniserer til folk, skattebetalere som må ta regningen for dette her og alt det andre dere presterer å bruker penger på, og gi de beskjed om å stramme inn beltet og spare og tenke langsiktig. Bør ikke dere gå frem som et godt eksempel? Dette her er ikke det, forteller Flekstad idet han peker på byggeprosjektet bak seg.

Krever gjenåpning

Liberalisten mener at corona-tiltak kanskje ikke er veien å gå og at man heller bør se på å fjerne arbeidsgiveravgiften i et forsøk på å redde småbedrifter.

Flekstad nevnte også corona-tiltkene som et stort problem for folk som sliter psykisk i vinterperioden og som vil bli ekstra skadelidende under den nye nedstengingen.

– La oss gjenåpne samfunnet. Spørsmålet er om dette i det hele tatt er verdt det. Er skaden av tiltakene større, enn skaden av det vi prøver å bekjempe? Det er mye som kan tyde på det, sier i Flekstad i videoen du kan se under.

Partiet fikk en oppslutning på 0,2 prosent i stortingsvalget 2017.

annonse

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474