- Resett - https://resett.no -

På’n igjen: Voldelige Antifa angrep Trump-supportere og politi under støttemarkering for presidenten

Flere medier i USA melder om voldelige angrep på Trump-supportere i forbindelse med en støttemarkering for presidenten i byen San Diego.

En gjeng Antifa-aktivister, som var bevæpnet med baseballkøller, flasker og pepperspray, angrep en gruppe Trump-supportere under en demonstrasjon i San Diego. Antifa kastet også glassflasker, steiner og egg mot en rekke politibetjenter som forsøkte å opprettholde orden, melder den amerikanske nettavisen Breitbart. [1]

En video som er lagt ut på Twitter av Fox5-journalist Paul Makarushka viser en stor gruppe Antifa-aktivister omringe en gruppe Trump-tilhengere.

annonse

Den voldelige venstreradikale gruppen sprayet pepperspray på Trump-tilhengerne som flyktet nedover gaten. Ekstremistene sprang etter og kastet stoler og andre gjenstander på Trump-supporterne.

I flere videoer som er lagt ut på sosiale medier roper Antifa at Trump-tilhengerne er «fascister» og at de fortjener å få bank.

annonse

Video: Her roper Hollywood-stjernen at han skal slå folk (Trump-tilhengere) i ansiktet [6]

Venstreekstremister angriper med pepperspray. (Photo by Patrick T. FALLON / AFP)

Angrep politi

Ifølge Fox5 skal Antifa ha vendt fokuset mot politiet når de dukket opp. Antifa skal ha kastet egg og flasker på politiet mens de prøvde å roe ned situasjonen. Nyhetskanalen omtaler Antifa som «motdemonstranter».

Breitbart har delt en video filmet fra luften av politiet, som viser den rasende mobben kaste store gjenstander på politiet. Raseriet fra den voldelige venstreradikale organisasjonen skal ha oppstått etter at Trump-tilhengerne utøvet sin demokratiske rett til å avholde støttemarkering for Trump.

Antifa er kjent for å møte opp under lovlige demonstrasjoner, oppsøke folk de er uenig med og slå dem.

Tegn abonnement [7] eller støtt oss på andre måter [8] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474