Sylvi Listhaug. Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

Frp-nestleder Sylvi Listhaug mener «vaksinekjøp er riktig måte å bruke oljeformuen på», melder NRK.

Statskanalen har intervjuet Listhaug, som mener vaksineringen av den norske befolkningen går for tregt.

– Vi er så heldige at vi har et oljefond i Norge, og vi har økonomiske muskler til å kunne bruke i en sånn situasjon. Det er veldig mange i Norge som har betalt en utrolig høy pris, sier hun.

annonse

Les også: Sp-Trygve krever at regjeringen undersøker muligheten for å kjøpe egne vaksiner

Vil prioritere norske borgere

Sylvi Listhaug mener likevel at folk må vaksineres og at Norge bør skaffe enda flere vaksiner.

annonse

– Norge er et rikt land. Vi har et oljefond, vi er i en situasjon der den norske befolkningen må prioriteres av norske politikere. Derfor ønsker vi å se på om flere partier vil være med på å rett og slett pålegge regjeringen å gjøre et framstøt for å få tak i flere vaksiner raskere, sier hun til NRK.

Flere personer skal ha dødd etter å ha tatt coronavaksinen. I forrige uke rapporterte Folkehelseinstituttet at flere personer i Norge døde etter å ha fått coronavaksinen. Også nettstedet ZeroHedge omtalte dødsfallene i Norge.

Det er også rapportert om dødsfall i flere andre land i forbindelse med coronavaksinen. Det er imidlertid høyst uklart hva som egentlig var årsaken til disse dødsfallene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon