BLM/Antifa med blind vold mot kvinnelig journalist.
annonse
annonse

Menn og kvinner fra de ekstremistiske grupperingene Antifa og Black Lives Matter trakkaserte og angrep en kvinnelig journalist i New York.

BLM og Antifa avholdt en demonstrasjon i New York søndag. De ropte «disse jævla gatene tilhører oss» mens de marsjerte gjennom byen, melder Breitbart.

Noen få journalister hadde møtt opp for å rapportere om demonstrasjonen. En kvinnelig journalist ble til slutt omringet av den voldelige mobben og angrepet av både menn og kvinner.

annonse

– Trump-hore!

Den enslige kvinnen måtte til slutt flykte over et gjerde. Politiet stod like i nærheten, men arresterte ikke de som angrep kvinnen.

annonse

– Jeg har blitt spyttet på. Jeg har blitt slått. Jeg har blitt truet, sier den kvinnelige frilansjournalisten i et videopptak.

– De forteller meg at jeg er en nazist fordi jeg er med i Polish American Brotherhood, sier kvinnen.

En Antifa/BLM-aktivist skriker til politiet i bakgrunnen at kvinnen er en nazist og spør politiet hvorfor de beskytter henne. Aktivisten sier dette etter at kvinnen og blitt slått og trakassert av mobben han er medlem av.

– Din dumme jævla Trump-hore!, skriker en mann til kvinnen. En annen roper i bakgrunnen at kvinnen ikke er et offer, men en nazist og en terrorist.

– Terrorister

annonse

I en annen video kan vi se en afro-amerikaner spraye noe på kvinnen i det han kaller henne en «jævla Proud Boy-wannabe».

– Hun er en jævla nazist. Hun støtter Trump. Jeg skal slå deg bevisstløs, sier den mørkhudede mannen mens han og kameratene ler høyt.

Kvinnen skriker høyt at de skal stoppe. I videoen ser det ut som en av Antifa-aktivistene prøver å stoppe den afro-amerikanske mannen.

Ingen medier i Norge har så langt omtalt angrepet på den kvinnelige journalisten.

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon