- Resett - https://resett.no -

BLM/Antifa-radikalere med sjokkerende angrep på kvinnelig video-journalist: – Hun er en nazist!

Menn og kvinner fra de ekstremistiske grupperingene Antifa og Black Lives Matter trakkaserte og angrep en kvinnelig journalist i New York.

BLM og Antifa avholdt en demonstrasjon i New York søndag. De ropte «disse jævla gatene tilhører oss» [1] mens de marsjerte gjennom byen, melder Breitbart. [2]

Noen få journalister hadde møtt opp for å rapportere om demonstrasjonen. En kvinnelig journalist ble til slutt omringet av den voldelige mobben og angrepet av både menn og kvinner.

annonse

– Trump-hore!

Den enslige kvinnen måtte til slutt flykte over et gjerde. Politiet stod like i nærheten, men arresterte ikke de som angrep kvinnen.

annonse

– Jeg har blitt spyttet på. Jeg har blitt slått. Jeg har blitt truet, sier den kvinnelige frilansjournalisten i et videopptak.

– De forteller meg at jeg er en nazist fordi jeg er med i Polish American Brotherhood, sier kvinnen.

En Antifa/BLM-aktivist skriker til politiet i bakgrunnen at kvinnen er en nazist og spør politiet hvorfor de beskytter henne. Aktivisten sier dette etter at kvinnen og blitt slått og trakassert av mobben han er medlem av.

– Din dumme jævla Trump-hore!, skriker en mann til kvinnen. En annen roper i bakgrunnen at kvinnen ikke er et offer, men en nazist og en terrorist.

– Terrorister

annonse

I en annen video kan vi se en afro-amerikaner spraye noe på kvinnen i det han kaller henne en «jævla Proud Boy-wannabe».

– Hun er en jævla nazist. Hun støtter Trump. Jeg skal slå deg bevisstløs, sier den mørkhudede mannen mens han og kameratene ler høyt.

Kvinnen skriker høyt at de skal stoppe. I videoen ser det ut som en av Antifa-aktivistene prøver å stoppe den afro-amerikanske mannen.

Ingen medier i Norge har så langt omtalt angrepet på den kvinnelige journalisten.

 

 

Tegn abonnement [14] eller støtt oss på andre måter [15] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474