annonse
annonse

Bisarr TikTok-video ble sett over 13 millioner ganger før den ble fjernet.

Onsdag ble Donald Trump stilt for riksrett for andre gang. Men ønsket om å få ham fjernet er dyp.

Ifølge New York Post skal firebarnsmoren Justine Champion ha tvunget sine egne barn til å tilbe og hylle svarte kvinner i en video på TikTok. Videoen ble delt den 30.desember og viser de fire sønnene på en lekeplass.

annonse

«Jeg lærer mine hvite barn hvordan man oppfører seg», står det i teksten på TikTok-videoen.

– Svarte kvinner er grunnen til at Donald Trump ikke lenger er vår president, sier kvinnen mens barna kneler og tilber i bakgrunnen.

– De marsjerer rundt og roper «Heil alle svarte kvinner», sier kvinnen videre, mens hun legger til at det tok fem ganger før barna gjorde det riktig.

annonse

Men ifølge New York Post var ikke alle kvinner fornøyd.

– Jeg er en svart kvinne og jeg er enig. Men det er provoserende når personer lager slike videoer for oppmerksomhet og ikke fordi de virkelig mener det, stod det i kommentarfeltet.

Videoen fikk over 13 millioner visninger før TikTok fjernet videoen.

Vasket føttene til svarte

Det er ikke første gang hvite personer forsøker å blidgjøre svarte personer. Etter George Floyds dødsfall i fjor skrev Resett om hvite personer som vasket føttene til svarte og unnskyldte seg for å være hvit.

annonse

I en seremoni i Nord-Carolina i juni fjor kunne man observere hvite mennesker sitte på huk og vaske føttene til svarte, kristne ledere for å uttrykke «ydmykhet og kjærlighet».

Angivelig skal også politifolk ha deltatt, skrev Daily Mail.

Ritualet med å vaske føttene og skoene til svarte ble obervert flere steder i USA. I videoene som ble delt på sosiale medier kunne man høre folk si at de ba om unnskyldning for for sine «hvite privilegier».

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon