annonse
annonse

Lekket video av Twitter-sjef Jack Dorsey går viralt på sosiale medier.

Dorsey sier i videoen som er lekket til Project Veritas at utestengelsen av Donald Trump bare er en begynnelse, og at de kommer til å utestenge mange flere i tiden fremover.

– Vi har fokus på en konto [President Trump] akkurat nå, men dette kommer til å bli mye større enn bare en konto, og det vil fortsette mye lenger enn bare denne dagen, denne uken og de neste ukene. Det vil fortsette etter innvielsen av Joe Biden, sa Dorsey i videoen som Project Veritas har fått tak i.

annonse

Dorsey sier videre at deres rolle er å «beskytte integriteten til det som diskuteres», og at de skal gjøre det de kan for å sikre at ingen blir skadet basert på det som diskuteres.

Videoavsløringen kommer en uke etter at president Donald Trump ble permanent utestengt fra twitter.

annonse

– Etter nøye gjennomgang av nylige tweets fra kontoen @realDonaldTrump og konteksten rundt disse, særlig hvordan de mottas og tolkes på og utenfor Twitter, har vi permanent suspendert kontoen på grunn av risikoen for ytterligere oppildning til vold, skrev Twitter i en kunngjøring datert 8. januar.

Står frem

Project Veritas har fått videoen av en tipser som jobber hos twitter. James O’Keefe, som er hovedmann bak undercover-organisasjonen, ble intervjuet av Fox News etter at videoen av Jack Dorsey gikk viralt på sosiale medier.

– Tipserne som jobber for Big-Tek nå har en samvittighetskrise. Denne tipseren fra twitter kom til oss i Project veritas. Mange av de som jobber for Big-Tek er irritert og står frem.

– Jeg tror disse store selskapene har mer makt enn myndighetene ettersom myndighetene legger ut meldinger fra disse plattformene. Jeg tror også mange personer som jobber for Big-Tek er irritert på det de er vitne til, sa O’Keefe til Fox News-kommentator Sean Hannity torsdag.

Kontroll

Videoavsløringen har fått stor oppmerksomhet hos den amerikanske nyhetskanalen Fox News. Men det har vært stille fra den Trump-kritiske pressen i USA og Norge.

annonse

Fox News-kommentator Tucker Carlson hudflettet Dorsey etter å ha sett den lekkede videoen.

– Takket være James O’Keefe i Project Veritas vet vi at Jack Dorsey hos twitter har planer resten av oss, som vil fortsette lenge etter Trumps presidentskap. Det høres ut som Donald Trump bare var begynnelsen. Gjett hvem som er nestemann, du er nestemann!

– Dette handler ikke om Donald Trump. Det handlet aldri om han. Det handlet heller ikke om hva som skjedde i hovedstaden i forrige uke. Det handler om å kontrollere deg og landet du trodde var ditt for alltid, sa Carlson i videoen du kan se under.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon