Anders Magnus er NRKs korrespondent i USA fra høsten 2017. Skjermbilde NRK
Anders Magnus er NRKs korrespondent i USA fra høsten 2017. Skjermbilde NRK
annonse
annonse

Men mener presidentskapet overskygges av at Donald Trump skal ha gått til angrep på det amerikanske demokratiet. 

– Han har levert på løftene til velgerne sine, sa NRKs USA-korrespondent Anders Magnus på P2 Nyhetsmorgen tirsdag. Han snakket på radio i forbindelse med at USAs president Donald Trump onsdag går av som president.

Magnus fortsatte med å si at Trump kunne skryte av dette, men at hans presidentskap vil bli overskygget av at han i slutten av sin siste periode gikk til det Magnus karakteriserte som et angrep på det amerikanske demokratiet. Han viste da til at Trump skal ha oppildnet sine tilhengere til å storme Kongressen i et forsøk på å stanse innsettelsen av Joe Biden som USAs lovlig valgte president.

annonse

Anders Magnus har mange ganger tidligere uttalt seg svæt kritisk til Trump. Han har blant annet sagt at USAs president Donald Trump er «yppersteprest i konspirasjonskirken» og at hans tilhengere er gale som tror på valgfusk.

NRK-journalist vil slå av internett: – Millioner av mennesker tror på løgner og konspirasjonsteorier, med religiøs overbevisning (+)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon