Tidligere handelsrådgiver i Det hvite hus Peter Navarro. Skjermbilde fra Rumble.
annonse
annonse

Hvis Joe Biden ikke forhindrer at Donald Trump stilles for riksrett, kommer landet til å bli dypere splittet, mener Trumps tidligere rådgiver Peter Navarro.

– Da blir dette et 50-50-land. Kløften mellom oss vil bli en avgrunn. Det blir ikke noe annet enn friksjon, sa han på Steve Bannons War Room onsdag.

Representantenes hus vedtok tidligere denne måneden å stille Trump for riksrett, tiltalt for oppildning til opprør. De mener han er ansvarlig for stormingen av Kongressen 6. januar.

annonse

Huset har ennå ikke forelagt resolusjonen om tiltale for Senatet, som Demokratene tok kontroll over onsdag da de nyvalgte senatorene Raphael Warnock og Jon Ossoff fra Georgia ble tatt i ed. To tredjedels flertall kreves i Senatet for å få Trump dømt.

Både Bannon og Navarro sa at de ønsker riksrett fordi de mener det vil slå tilbake på Demokratene. Begge er fortsatt overbevist om at Trump er den rettmessige vinner av presidentvalget, og mener en riksrettssak vil gi Trumps advokater en anledning til å legge frem bevis for dette.

Navarro presiserte at han mener Demokratene burde unngått riksrett «hvis de hadde hatt noe vett».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon