Statsminister Erna Solberg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Utvalg sammensatt av politikere foreslår å fortsette med egen lønnsnemd for stortingspolitikere! 

Nå er vi i en situasjon hvor våre politikere er blitt lønnsledende samtidig som de snakker om at alle må være med på felles «dugnad» og vise måtehold!

Samtidig vet mange av oss at vi kommer til å få en uoverstigelig arbeidsledighet grunnet de samme politikernes bruk av fellesskapets midler/skjerping av skatter og avgifter, for å finansiere totalt meningsløse prosjekter (klima og annet) som resten av verden bare rister på hodet av. Har du sett noen «ordførere», politisk ledelse, eller kommunetopper som har foreslått lønnsreduksjon, reduserte kommunale avgifter eller eiendomsskatt som sitt bidrag til den mye omtalte «dugnaden»? Har du sett en «statsminister» som konkluderer med at vår nasjon nå har hel andre og større problemer enn klima, bistand og bruk av penger på et kulturbudsjett, og derfor vil foreta en omprioritering av den meningsløse bruken av fellesskapets midler?

annonse

Les også: Vil la politikerne fortsette å håve inn fete lønninger

Samtidig ser vi at en vesentlig del av norsk næringsliv (særlig de med gode kontakter inn mot staten) finner «nye geniale» måter å tjene penger på! Et stjerneeksempel er et av verdens desidert dårligst drevne oljeselskaper (Equinor – statlig oljeselskap) som har kastet seg over en ny forretningside – overskuddet skal komme fra subsidier (Grønt skifte-produksjon av subsidierte varer)! Vi ser at det er «bonanza» på Børsen med etablering av nye selskaper som har fått samme idiotiske idé – Storsatsing på etablering av subsidierte «Grønne næringer»! Vi skal fange CO2 for hundrevis av milliarder (ingen andre driver med dette) og skal til overmål bruke 1.5 milliarder av fellesskapets midler i året på å «dytte» CO2 fra foreløpig to bedrifter i Norge, ned i et hull i Nordsjøen! En kan spørre hva forretningsideen er med dette?

Les også: Det grønne skiftes logikk og FNs Agenda 2030 – den politiske «fikseringen» som nå er selve drivmotoren i all vestlig politikk!

annonse

Samtidig ser vi at det mye omtalte «viruset» brukes som politisk verktøy til adferdsendring av en hel befolkning på bekostning av vanlige menneskers frihet, trygghet og velferd i retning av det som vi som har levd litt, kjenner igjen fra tidligere kommunistiske Øst-Europa! Vanlige mennesker kjøper popkorn og setter seg foran TV i sin ennå varme stue (regningen for å ta ansvaret for at Tyskland skal få beholde, sine og utvikle flere arbeidsplasser er ikke kommet ennå) uten den ringeste anelse om hva som er i ferd med å skje med dem!

I takt med innføring av egengenererte og EU-genererte stadig nye meningsløse kostnader for vanlige mennesker, så øker politikerne sine lønninger slik at de (bak sine høye murer) ikke rammes av dette!

Nå bør folk våkne opp!

Arild Rønsen til Inga Marte: – Hvorfor tjener du 700.000 mer enn en lektor?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon