Anders Magnus. Skjermbilde NRK
annonse
annonse

NRKs dekning blir ofte heftig diskutert på sosiale medier. Nå har en analyse av et Trump-innslag gått viralt på Facebook.

Da NRKs USA-journalist Anders Magnus skulle tolke et innlegg fra Donald Trump, ble Finn Henrik Larsen oppgitt.

Han la like gjerne ut en analyse på sin egen Facebook-side der han tok for seg Magnus sin rapportering på direkten etter en av Trumps taler.

annonse

– Er det ensidig propaganda vi skal få fra NRK? Ja, det er jo det det har vært nå i lange, lange tider. Vi vet jo det at de dekker ulike sider, og deretter legger inn sine politiske meninger i det.

– Det er lenge, lenge, lenge siden journalistikken var objektiv. Man bør fortelle hva det er. Si hva man har sett og hørt. Så får seerne, hørerne og leserne gjøre opp sin egen mening. Det må ikke bli slik som Græsvik sa på TV 2 «vi forteller velgerne hva de bør gjøre», sier Larsen i analysen av NRKs raportering.

Les også: NRK-journalist vil slå av internett: – Millioner av mennesker tror på løgner og konspirasjonsteorier, med religiøs overbevisning

annonse

Facebook-bruker Larsen legger også til at VG og TV 2 er like ille i sin Trump-raportering og at de er mye verre enn NRK.

Se NRK-analysen i videoen under som er blitt delt over 1000 ganger.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon