- Resett - https://resett.no -

Professor tror Kamala Harris vil bli kvitt Joe Biden

Victor Davis Hanson er historieprofessor og en av de få akademikerne som har sett verdien av Trump og det han representerte. I denne podkasten som ble spilt inn dagen etter maktovertakelsen kommer han med flere interessante betraktninger.

Biden setter i gang en radikal agenda som han ikke gikk til valg på. Han åpner grensene, går til angrep på olje- og gassindustrien og introduserer radikale kjønnsteorier og identitetspolitikk. Det vil føre til motstand i befolkningen, som i stor grad kun ga ham mandat til ikke å være Donald Trump. Hanson tror Bidens «approval-rating» kommer til å være godt under 50 prosent (lavt 40-tall) innen sommeren.

Trump på sin side beholder populariteten sin på flere meningsmålinger. Han har fått sympati etter utestengingen fra Twitter, og nå «slipper» folk å forholde seg til alt det rare han tvitret.

annonse

Hanson analyserer også republikanerne og mener de som nå tar avstand til Trump kommer til angre når de igjen skal møte velgerne.

Angående Biden forventer han at kretsen rundt Kamala Harris snart kommer til å «lekke» rykter om 78 år gamle Joe Bidens kognitive svekkelse – hun ønsker å skyve ham ut og overta selv.

Det er en podkast verdt å lytte til for de som vil forstå USA om dagen. Hanson går bak støyen og til kjernen av det som skjer.

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474