annonse
annonse

NRKs «nyhet» om Bidens ommøblering i Det ovale kontor falt ikke i god smak hos skattebetalere som finansierer statskanalen.

To journalister i NRK publiserte før helgen en artikkel om en «nyhet» fra det hvite hus.

«Joe Biden har kastet ut Trumps møbler», lød overskriften.

annonse

Den lange «nyhetsartikkelen» om Bidens nye møbler gikk i dybden på hva som har blitt utskiftet. Men NRK fant også plass til å sende noen stikk i retning Donald Trump.

«I Donald Trumps kontor var det en byste av borgerrettsforkjemperen Martin Luther King jr. – men hos Biden har den fått en langt mer fremtredende plass», skrev NRK-journalistene Øystein Heggem og Laila Bakken.

– Tøv!

annonse

NRK har bygget saken rundt gjengivelser fra CNN og Washington Post. To venstreorienterte medier. CNN har til og med blitt kalt en «propagandakanal for demokratene», av NRKs USA-korrespondent Veronica Westhrin. Dette har imidlertid ikke ført til at statskanalen unngår å bruke den venstreorienterte nyhetskanalen som kilde i sin raportering.

Den lange «møbel-saken» har blitt publisert for kommentering på NRKs facebookside. Kommentarene har rast inn.

– Hva er dette for noe tøv? Er det denne type journalistikk nordmenn betaler for, skriver en person.

– Hat-propaganda

NRK håver inn over 6 milliarder kroner i året fra norske skattebetalere som blir tvunget til å betale for statskanalen. Det går blant annet til å dekke journalistenes lønn.

– Jeg er i full jobb og har tre barn. De skal ha mat, nye klær og fritidsaktiviteter koster. Jeg har lån opp til ørene. Hus, bil og studielån skal tilbakebetales! Hvorfor må jeg i tilegg til dette betale hat-propagandaen til NRK? Finnes det ingen fornuftige politiske parti der ute som kan gå til kamp mot denne NRK-skatten?, skriver en person.

annonse

Andre lurer på hvorfor ikke NRK laget storsak når Trump «kastet ut møblene til Obama» for fire år siden.

– Hvorfor fikk vi ikke noen nyheter i NRK om at Obama hadde kastet ut møblene til Bush? Eller at Bush hadde kastet ut møblene til Clinton?, spør en person.

Publiseringen av saken på NRKs facebook-side er kommentart over 500 ganger og har fått over 2000 reaksjoner.

Skjermbilde Facebook

.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon