- Resett - https://resett.no -

Regjeringens handlingslammelse koster oss dyrt

For Oslo alene anslås det at 50 000 mister jobbene sine eller blir permittert grunnet den nye ned stengingen. Samtidig lar regjeringen dørene til importsmitte stå på vid vegg.

Hvor er fornuften i dette?

– Bare denne helgen lander fra fly fra blant annet Nederland, Storbritannia, Ukraina, Serbia, Polen, Latvia og Tyskland på Oslo lufthavn.

annonse

Og selv om det er påbudt med testing så spaserer disse menneskene videre til en «frivillig» karantene.

Jeg er rystet over regjeringens manglende innsyn i hvor smitten kommer fra. Dette er så innlysende at det skremmer vannet av dem som faktisk står igjen uten arbeid og blir isolert. Regjeringens manglende vilje til å sette makt bak innreisekarantene er direkte farlig for Norge.

Frp-Sylvi: – Det muterte viruset har ikke oppstått i Nordre Follo, det er importert [1]

annonse

Vi blir rammet av lockdown og mangel på sosialt liv. Arbeidsplasser forsvinner over en lav sko og bedriftseiere sitter med gjeld langt opp etter ørene; de har ikke penger/inntekt til å betale løpende utgifter. Og langt mindre lønn til de permitterte i de påbudte 10 dagene når de selv står uten inntekt.

Men samme pokkeren så lar vår regjering og Storting våre grenser stå på vid gap. Ja de gjør det. For selv om en tester seg, så er det fritt frem om man følger karantenereglene.

Jeg har en venn som er førstestyrmann. Han er nå på «vei» til å mønstre på sin nye båt i Sør Korea. Og der snakker vi om skikkelig opplegg for å forhindre smittespredning fra innreisende:

Passasjerene fra flyet ble transportert med buss med politieskorte til et hotell der de er i full isolasjon/karantene i 10 dager. De får kun lov å åpne dørene til hotellrommet 4 ganger om dagen. 3 ganger for å få inn mat og den 4 for å levere søppel/vask av klær. De er overvåket og de som bryter reglene blir pålagt å bruke et armbånd for å registrere bevegelsene deres.

Der snakker vi om et land som tar innreise/ importsmitte på alvor.

Mulig vår regjering har noe å lære av dette?
Innbyggerne i Norge er drittlei av å ta byrden for vår regjerings manglende vilje til å sette restriksjoner på importsmitte.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474