Illustrasjonsbilde. REUTERS/Wolfgang Rattay
annonse
annonse

Verdens befolkning vokser med rundt 80 millioner per år, og det er flere flere millioner mennesker som vet at de ville få et bedre liv dersom de kan ta seg inn i Norge eller en annen velferdsstat, og forsyne seg av vertsnasjonens goder.

Det er i og for seg ikke vanskelig å forstå at mennesker ønsker å bedre sine levekår. Men innvandring er ikke noe egnet virkemiddel for å bekjempe verdens overbefolknings- og fattigdomsproblemer.

Les også: De som ønsker en nasjonalkonservativ politikk er velkomne til Demokratene!

annonse

Schengen-avtalen innebærer at Norges grenser ikke lenger kontrolleres. Ulovlige innvandrere fra andre verdensdeler kan derfor fritt ta seg inn i Norge. Dette innebærer at ulovlige innvandrere som eksempelvis har tatt seg inn i Hellas eller Italia, fritt kan sette seg på et fly til Norge og få rett til å bosette seg i vårt land selv om de ikke er flyktninger i henhold til FNs flyktningkonvensjon. Riktignok er det nå innført visse midlertidige begrensinger i den frie flyten av mennesker som Schengen-avtalen innebærer. Men begrensingene gjelder kun enkelte grenseoverganger. Og de er midlertidige.

I motsetning til Fremskrittspartiet, vil Demokratene si opp hele Schengen-avtalen. Dette vil gjøre det mulig for Norge å avvise personer på norskegrensen. Demokratene vil derfor resolutt avvise alle ulovlige innvandrere når de prøver å ta seg inn i landet.

Les også: Derfor bør Norge ut av EØS-avtalen

annonse

Hvis bevaring av velferdsstaten er viktigst, er det å begrense innvandringen helt avgjørende for å lykkes. For å få dette til må derfor Norge tre ut av både EØS- og Schengen-avtalen, samt stramme til reglene som regulerer innvandring til Norge.

Demokratene er med andre ord det eneste partiet som ikke bare vil ha en streng innvandringspolitikk, men som også vil gjennomføre de nødvendige tiltakene som gjør det mulig å begrense innvandringen.

FNs migrasjonspakt vil øke innvandringen og redusere ytringsfriheten

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon