- Resett - https://resett.no -

Liberal journalist hevder støtten til Trump øker og øker: – Folk vil ikke høre noe negativt om ham

Tara Palmeri er journalist for liberale Politico. Hun har vært på reportasjetur til «innlandet» i USA, nærmere bestemt i Wyoming. Der fant hun at Trump er blitt enda mer populær etter at han forlot Det hvite hus.

Palmeris inntrykk er at Donald Trump oppfattes som en martyr og at riksrettssaken bare styrker det som omtales som grunnfjellet hans («the base»).

– Folk vil ikke høre noe imot Trump. Faktisk er det slik at jo mer han holder seg vekk fra mediene, desto mer blir han en martyr, denne ruvende skikkelsen over det republikanske partiet, sa hun på innslaget.

annonse

Det er fra delstaten Wyoming at kongressmedlem Liz Cheney er valgt. Liz Cheney er datter av tidligere visepresident Dick Cheney. Hun var en av ti republikanere i Kongressen som stemte for riksrett sammen med demokratene. Det har gjort henne svært upopulær, hevder Palmeri.

– Jeg lette og lette etter noe som støtte henne [Cheney], men kunne ikke finne noen.

Palmeri hevder det er et «korstog» på vegne av Trump og at han er langt mer populær enn Cheney i hennes egen hjemstat.

annonse

Hun mener også Trumps popularitet går den liberale eliten i Washington D.C. hus forbi.

– Jeg hater at de er så mistenksomme, sa Palmeri om menneskene hun møtte. – Det føles som en annen verden. Men det er slik det er på bakken og jeg tror ikke vi kan ignorere det, sa hun.

Fox News [1] refererer til Wyoming som «cowboy-staten».

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474