Illustrasjonsfoto: AP Photo/David Goldman
annonse
annonse

CNN opplevde rekordhøye seertall i de tre første ukene av januar, knyttet til den politiske turbulensen rundt Donald Trump. CNN har vært kjent for sin antipati mot Trump.

Med Trump ute av Det hvite hus, var det mange som ventet seerfall for CNN. «Hoggestabben» og derved seermagneten er borte. Og de første tallene tyder på at disse spådommene var riktige, skriver Variety.

Det er tallene for «prime time» mellom kl 20-23 på kvelden som er målt. I denne oppstillingene vises reduksjonen for CNN (venstrevridd), Fox News (høyrevridd) og MSNBC (venstrevridd) for siste uken i januar sammenliknet med den foregående.

annonse

Fox News har en langt mindre nedgang enn de øvrige, men resultatene er heller ikke bra for Fox News. Den Murdoch-eide kanal opplevde nemlig – i motsetning til CNN – en seerflukt allerede fra november, noe som trolig skyldtes misnøye med det mange opplevde som manglende støtte fra Fox News til Trumps og hans advokaters påstander om valgjuks. Samtidig så enda mer høyrevridde kanaler som Newsmax og OANN en sterk økning i seermassen fra november, skriver Variety.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon