Illustrasjonsbilde Pixabay.
annonse
annonse

Liberalisme i forenklet form: alle kan gjøre som de vil bare de er snille, som i Kardemomme by – var en gang en del av høyresidens ideologi, og en av årsakene til dannelsen av Fremskrittspartiet (Frp), nemlig: en kraftig nedsettelse av skatter og avgifter.

Nå er dette en saga blott, nesten alle politikere vet bedre enn velgerne, folk flest, eller hva de nå kalles. De fleste politikere opptrer som om de er bedre også. Det er også blitt et spill med ord slik at ledere i Frp ikke kan godta ord som nasjonalkonservativ fordi ”de føler seg ikke vel”. Dette er en lek på motstanderens premisser og dømt til å tapes. Alternativet er ikke å ikke delta i leken, men bruke etablerte ord og fortolkninger.

Nazisme og fascisme er historiske fenomener med spesifikk betydning, som voldelige forbrytelser mot jøder og andre grupper som man ikke liker, tanken om en gruppes overherredømme (arier, italienere…), fullstendig statlig kontroll av økonomi og informasjon og andre ting.

annonse

Nyliberalistene, globalistene og klimamakerne (de som tror de kan styre klimaet, ikke ulikt adventistene) har slått seg sammen, Krf skal være verdens mest gode samvittighet, selv om det utsletter alt som har vært tidligere. Hvis vi later som vi ikke ser problemene, er de ikke vårt problem.

Det er viktig å gi og ta når en søker makt sammen med andre. Men noen kameler er rett og slett for store til å svelges – og de fra bibelbeltet har hengt seg på teppet til islamistene.

Hvis vi skal overleve alt dette – uten å miste alt av kulturell og økonomisk verdi – så trengs handling, nå!

annonse

Kapitalister og professorer i Høyre svikter totalt, akkurat som de gjorde i 1940. Høyre har alle fingrene dypt i honningkrukken, hvordan det kan kalles et konservativt parti er en gåte.

Å tro på nyliberalismen – at alle kan dra hvor og gjøre hva de vil – er ulovlig naivt i tider med global folkevandring, ikkeeksisterende klimakrise og eksport av pandemier.

I klassisk liberalisme er statsapparatet lite, styrt av få men godt organiserte og ukorrupte maktmennesker. Nasjonen bør imidlertid styres av alle, basert på følelser og historie. På Frps vakt har antallet som lever på det offentlige vokst utover alle. Det er tydelig at de som tar avgjørelser gjør det på grunnlag av personlige interesser og vinning og at politikken er ut av vinduet og under teppet.

Folk i Norge virker fornøyd så lenge de har 17. mai, ribbe til jul og en fjelltur i ny og ne. Ribben er allerede under sterkt press. Før eller siden ryker 17-mai også. Fjellene står kanskje til Dovre faller, men det begynner å bli mager trøst.

Produkt av identisme, Norge.

Øverst kronekurs (nok per usd, forex) dramatisk økning i prisen grunnet nedsnakking av norske verdier.

annonse

Nederst tall over innvandrere inklusive nedstrøms generasjoner, og ansatte i det offentlige, fra offentlig statistikk.

Økningen i de offentlige utgifter gir anledning til å tenke på et stort tall. Det er sikkert ikke stort nok. I tillegg til utgiftene disse kurvene representerer – i uoverskuelig fremtid – kommer ulike trygdeordninger, bistand, utgifter til FN og EU og alle slags unyttige NGO-er og tenketanker, foruten milliarder i mediastøtte. Dette kan bare gå en veg – til ruin – dersom det ikke gjøres en snuoperasjon. Det er mange NGO-ledere som skor seg selv og samtidig påfører sine landsmenn ufattelige utgifter. Hva kalles dette?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon