Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
annonse
annonse

Kalles «føreren». 

Karakteristikkene sitter løst i en kommentarartikel signert iTromsøs politiske kommentator Egon Holstad. Etter de siste dagers ulvedebatt er han ikke nådig med Senterpartiet eller Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Senterungdommens forslag om å sette vanlige folks interesser, beiting og landbruket først, og prioritere dette over ulven kalles «tøysete ekstremisme man skulle tro var forbeholdt revymiljø på kreativ tomgang.»

annonse

Her omtales Senterungdommen som en «hær av politiske soldater» og Trygve Slagsvold Vedum kalles «føreren», som han anklager for å spytte ut «syrlige karakteristikker». Han fortsetter med å karakterisere Senterpartiet som «ute på viddene».

– Dette er vulgær og sjarmløs landbruksfanatisme, ment for å vekke entusiasme blant egne, uten en tanke på det eksisterer et liv utenfor Senterpartiet og norsk landbruk, mener kommentatoren.

Trusler fra høyreekstreme

annonse

Brunbeising til tross, i en sak i TV 2 går det frem at Senterungdommens leder Torleik Svelle har fått trusler fra høyreekstreme etter at han stod frem som ulvemotstander. Flere av truslene har også blitt meldt til PST.

Her er noen av truslene TV 2 gjengir: 

«Kanskje lettere å skyte Senterungdommen…? (smilefjes)»

«La ulven leve skyt bønda»

«Hva med å skyte de som har sånne ideer i stedet?»

«Æsj! Motbydelige folk. Noen ganger skulle det vært skuddpremie på enkelte mennesker også»

annonse

«Synd ikke Breivik fikk has på denne gjengen»

– Folk ser ulv der ungene deres går til skolen

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon