- Resett - https://resett.no -

I flokk gyver det liberale kommentariatet løs på Senterpartiet

Senterpartiet er nasjonalistisk, populister og imot klimapolitikken.

– Det er ikke overraskende, men forstemmende likevel. Framgangen til Sp er et tydelig tegn på at de gamle sannhetene står for fall, skriver Harald Birkevold i Aftenbladet [1], og forteller om medias reaksjon:

– Senterpartiet skremmer vettet av det liberale, norske kommentariatet.

annonse

Les også: Tre av fire ordførere fra Senterpartiet vil ikke samarbeide med SV [2]

Han sier at media flommer over av overspente kommentarer om Senterpartiet og alt det forferdelige det står for.

– En av de mest seiglivede mytene om norske medier er at de er så politisk radikale. Det er rett og slett ikke sant, skriver Birkevold, og legger til:

annonse

– Norske journalister og kommentatorer er, med noen unntak, helhjertede tilhengere av den liberale, globalistiske og urbane verden.

Les også: Rotevatn: – Senterpartiet har markert seg som en motstander av miljøavgifter [3]

De forstår ikke hva som gjør Senterpartiet interessant, mener han, og peker da særlig på Oslo-redaksjonene. Der sitter det mange kommentatorer som er skremt av at så mange ikke har sett det samme lyset som dem.

– Jeg tilhører dem som mener at Senterpartiets framgang skyldes at det ikke finnes andre partier i midten av norsk politikk som taler vanlige arbeidsfolks sak, sier Birkevold, og tilføyer:

– Mens norske kommentatorer, som aldri har tatt i en torsk, diskuterer om bartendere fra Grünerløkka skal kunne bløgge skrei i Svolvær, sitter det velgere i distriktene og vet at arbeidsinnvandringen knekker norske fagarbeidere. Dette gapet mellom livsfjerne tankeeksperimenter og den praktiske virkeligheten er en stor del av forklaringen på at Sp vokser.

SV advarer: – Det å vrake oss, det vil straffe seg [4]

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474