MDG-leder Une Bastholm. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

En ekstra ferieuke til foreldre med barn under tolv år er blant forslagene til programkomiteen i MDG før høstens stortingsvalg, ifølge NTB.

Fredag talte partileder og stortingsrepresentant Une Bastholm i MDG til sine partifeller angående partiprogrammet for stortingsvalget høsten 2021. For å lette tidspresset på småbarnsforeldre foreslår MDG å innføre en ekstra ferieuke i året til foreldre med barn under tolv år.

– Dette er et forslag jeg håper MDG kan få gjennomført i løpet av neste stortingsperiode. Det kan skape ekstra rom i en hektisk småbarnstid, slik at det er mulig å ta ut en feriedag her og der for å være mer sammen med barna, når barn og foreldre trenger det, mener Bastholm.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon