Texanere har gått i gang med en massiv redningsaksjon for å berge havskilpadder i sjokk av ekstremkulden i den sørlige amerikanske delstaten. Skilpaddene blir fraktet til et konferansesenter på den ellers varme feriedestinasjonen South Padre Island. – I går hadde vi fulle trailere som ankom med 80 og 100 skilpadder, sa lederen for konferansesenteret, Ed Caum, til nyhetsbyrået AP på onsdag. – Hvert kvarter eller oftere kom det en ny bil, sa han. Konferansesenteret ble mandag satt opp som et nødsenter for skilpaddene da havskilpaddesenteret ved siden av ikke lenger hadde kapasitet til å ta imot dyrene. Caum sier at de nå har mottatt 3.500 skilpadder. – Vi forsøker å gjøre så godt vi kan og redde så mange skilpadder som mulig, sa han.
annonse
annonse

Texanere har gått i gang med en massiv redningsaksjon for å berge havskilpadder i sjokk av ekstremkulden i den sørlige amerikanske delstaten.

Skilpaddene blir fraktet til et konferansesenter på den ellers varme feriedestinasjonen South Padre Island.

– I går hadde vi fulle trailere som ankom med 80 og 100 skilpadder, sa lederen for konferansesenteret, Ed Caum, til nyhetsbyrået AP på onsdag.

annonse

– Hvert kvarter eller oftere kom det en ny bil, sa han.

Konferansesenteret ble mandag satt opp som et nødsenter for skilpaddene da havskilpaddesenteret ved siden av ikke lenger hadde kapasitet til å ta imot dyrene.

Caum sier at de nå har mottatt 3.500 skilpadder.

annonse

– Vi forsøker å gjøre så godt vi kan og redde så mange skilpadder som mulig, sa han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon