U.S. President Joe Biden participates in a CNN town hall in Milwaukee, Wisconsin, U.S., February 16, 2021. REUTERS/Leah Millis
annonse
annonse

President Joe Biden forsvarte Kinas overgrep mot Uighur-folkegruppen, løy om coronavaksinen og hevdet at svarte personer ikke vet hvordan de skal bruke internett, i et nytt CNN-intervju.

Men mediene har ikke viet mye oppmerksomhet til det oppsiktsvekkende intervjuet i Townhall i Milwakuee.

Zero Hedge skriver at det 70 minutter lange intervjuet var en katastrofe, men at mediene er musestille. Den amerikanske nettavisen la vekt på at CNN ikke presset Biden da han sa at overgrepet mot den muslimske Uighur-gruppen i Kina var en «kulturell greie».

annonse

Flere har hevdet at Kinas behandling av uighurene er et folkemord. I en artikkel i BBC ble det hevdet at det er stor sannsynlighet for at Kina driver et «pågående folkemord» mot gruppen.

New York Post skrev i forrige uke at uighurene blir systematisk utsatt for gruppevoldtekter og tortur i kinesiske konsentrasjonsleire.

annonse

Etter Bidens uttalelser om at det er «en kulturell greie» det Kina holder på med, krever nå uighurene en unnskyldning fra den amerikanske presidenten. I en ny pressemelding hevder de at mange uighurer er bekymret for Bidens nedtoning av det Kina holder på med.

– Hvor i helvete er jeg?

Men det var flere andre oppsiktsvekkende svar fra 78 år gamle Joe Biden.

På spørsmål om hva han følte når han våknet opp i Det hvite hus, sa Biden at han spurte kona hver morgen «hvor i helvete er vi».

Biden hevdet også at minoriteter i USA ikke vet hvordan de skal bruke Internett.

Løy om coronavaksine

annonse

Biden sa også at han vil forandre politiet og at personer ikke skal havne i fengsel i narkorelaterte saker.

Det vekket også oppsikt blant flere på sosiale medier da presidenten løy om coronavaksinen.

Biden hevdet at det ikke var en coronavaksinen da han tok over som president, noe som blir påpekt av av det republikanske partiet er helt feil. CNN ønsket ikke korrigere Biden på dette.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon