- Resett - https://resett.no -

Frp-Helgheim anklager finansministeren for å se bort fra fakta om ikke-vestlig innvandring

Jon Helgheim (t.h.) er kritisk til finansminister Jan Tore Sanner. Foto: NTB Scanpix

– Sanner forleder oss til å tro at den svært kostbare ikke-vestlige innvandringen vil bli erstattet av unge innvandrere fra Vest-Europa.
Fremskrittspartiets stortingsrepresentant og innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim går til angrep på finansminister Jan Tore Sanner (Høyre), som er blant de mest innvandringslliberale i sitt eget parti.

– Sanner forleder oss til å tro at den svært kostbare ikke-vestlige innvandringen vil bli erstattet av unge innvandrere fra Vest-Europa, som har lavere forbruk av trygder og offentlige tjenester, og betaler mer skatt enn befolkningen uten innvandrerbakgrunn. I dette pyramidespillet er det våre barn og barnebarn som sitter igjen med regningen, skriver Helgheim i Nettavisen [1].

Han mener Sanner ser bort fra tall i regjeringens egen perspektivmelding og fra Statsistisk Sentralbyrå (SSB).

annonse

– Når fakta viser at ikke-vestlig innvandring koster 11,4 millioner kroner per person, konkluderer Sanner med at innvandring vil være lønnsomt. Og når SSBs befolkningsprognose viser at innvandringen til Norge framover i all hovedsak vil komme fra ikke-vestlige land, hevder Finansdepartementet at innvandringen vil komme fra land som likner Norge.

Jon Helgheim sier ja til å stille på Oslo Frps stortingsliste [2]

 

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474