Daværende president Donald Trump høstet stor jubel da han for ett år siden deltok under Conservative Political Action Conference (CPAC). Foto: AP / NTB
annonse
annonse

American Conservative Union (ACU) er i gang med sin årvisse CPAC-konferanse, og klokka 21.40 norsk tid søndag gjør Donald Trump sitt politiske comeback.

Hos CPACs deltakere vil Trump utvilsomt bli hyllet når han legger ut om egen innsats og planer for framtida.

Om 74-åringen også går så langt som til å lansere seg selv som republikanernes presidentkandidat i 2024, knyttes det derimot en viss spenning til, skriver NTB.

annonse

Det hersker liten tvil om at Trump har mange tilhengere i Det republikanske partiet, ikke bare på høyresiden. Hele 72 prosent av de spurte i en meningsmåling foretatt av Suffolk University for USA Today nylig, sa at de vil støtte Trumps kandidatur dersom han velger å stille.

Republikanernes mindretallsleder i Senatet, Mitch McConnell, er ikke invitert.

Målingene viser derimot at mange republikanske avviser enhver kritikk av Trump og 76 prosent av dem er fortsatt overbevist om at Joe Biden vant valget som følge av omfattende juks, viste en måling i begynnelsen av februar.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon