Tidligere CIA-direktør John Brennan. REUTERS/Leah Millis/File Photo
annonse
annonse

Den amerikanske nyhetskanalen MSNBC reagerte på at det «var så mange hvite menn» som talte under den konservative CPAC-konferansen søndag.

Det har vært kjent i mange år at noen av de største mediene i USA har utviklet seg til å bli en støttespiller for Demokratene i USA. NRKs USA-korrespondent Veronica Westhrin uttalte i fjor at den venstreorienterte nyhetskanalen CNN har blitt en propagandakanal for det «sosialdemokratiske» partiet.

– CNN har blitt en sånn propagandakanal som er på demokratene sin side, hvor man sitter en etter en og ser rett inn i kamera og sier hvor fæl Trump er, sa NRK-journalisten da hun diskuterte med Høyres Røe Isaksen i en debatt på Litteraturhuset.

annonse

Uttalelsen ble fanget på film og lagt ut på Youtube.

– Flau

Nå som Donald Trump ikke lenger er president fortsetter likevel den venstreorienterte pressen i USA å rakke ned på både 74-åringen og republikanerne.

annonse

I et nytt intervju hos MSNBC ble den tidligere CIA-direktøren John Brennan og demokrat Claire McCaskill intervjuet i forbindelse med den årlige CPAC-konferansen i helgen der Donald Trump talte.

MSNBC-programlederen spurte først McCaskill hva hun synes om konferansen der det ble snakket om cancel culture til et publikum der «de fleste var hvite menn», skriver Washington Examiner.

– Fordi de vil være ofrene, ikke gjerningsmennene. Jeg har aldri sett så mange sutrende hvite menn som kaller seg ofre som jeg så i helgen på CPAC. Dette er alle mennesker som tror de kan klage fra en posisjon med betydelig privilegium, svarte demokratene.

Tidligere CIA-direktør John Brennan, som jobbet under Obama-administrasjonen, fulgte opp med å fyre løs på de som har samme hudfarge som han selv.

– Jeg blir stadig flauere over å være en hvit mann i disse dager, sa Brennan, noe som førte til at MSNBC-programlederen begynte å le.

Donald Trump ble hyllet under CPAC-konferansen da han holdt tale. Du kan se talen i sin helhet her.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon