Samferdselsbyråd Lan Marie Berg. Foto: Vidar Ruud / NTB
Lan Marie Berg. Foto: Vidar Ruud / NTB
annonse
annonse

– Misbruker en nasjonal krise. 

«Nå begynner jeg å bli redd for hvordan korona-debatten sporer av. Carl I. Hagen har brukt en karriere på å spre frykt og mistanke mot minoriteter. Nå misbruker han en nasjonal krise til å komme med det samme destruktive og splittende budskapet. Det han sier har dessverre klangbunn hos mange», skriver  miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG) på Facebook

Byrådens angrep på Frp-veteran Hagen kommer ifølge Avisa Oslo etter at eks-partiformannen kritiserte regjeringens vaksineplaner, som legger opp til 20 prosent mer vaksiner i smitteutsatte bydeler som Stovner og Søndre Nordstrand.

annonse

Diskriminerer

Hagen skrev på Facebook innvandrerbydelene med stor smittespredning medførte også nedstengning av kjøpesentre og andre butikker også i bydeler med lite smitte. Han anbefalte videre at man ikke så på Oslo som Oslo, men skilte mellom de ulike bydeler.

Han fortsette med på peke på at regjeringen 2. mars med sin nye vaksinestrategi gjorde nettopp det, men bare når det gjaldt fordeling av vaksiner.

annonse

– Det medfører at innvandrerbydelene nå får mange flere vaksiner, mens bydeler med liten smitte visstnok får færre, slo Hagen fast.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

– Da skulle man jo tro at butikker og kjøpesentra i bydeler med liten smitte kunne åpnes, men nei når det gjelder det negative for bydeler med liten smitte opprettholdes straffen for disse bydeler.
– Dette er helt forkastelig! Greit at man nå behandler bydelsbefolkning ulikt, men da må det gjelde både det som er positivt og negativt. Erna og Bent velger altså å straffe bydeler med liten smitte, men belønner innvandrerbydeler med mye smitte. Og de påstår at de er mot diskriminering! Nå diskriminerer de egen befolkning og belønner innvandrerbefolkningen. Igjen!
https://www.facebook.com/carlihagen/posts/10159384198523792
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon