Sylvi Listhaug og Jon Helgheim. Foto: Vidar Ruud / NTB
annonse
annonse

Rødt-politiker Silje Alise Ness kaller Sylvi Listhaug kristenfundamentalistisk, homofob og fremmedfiendtlig.

– Når det nå kan se ut som om Frp får sin kristenfundamentalistiske, homofobe, fremmedfiendtlige førerkvinne, så gjør det meg enda mer kampklar inn mot valget 2021 og inn i framtiden, sa Ness under en debatt på partiets landsmøte lørdag ifølge Stavanger Aftenblad.

Ness er fylkestingsrepresentant for Rødt i Møre og Romsdal og deltok i en debatt om antirasisme, internasjonal solidaritet, flyktninger, asyl og innvandring, skriver NTB.

annonse

I et svar på Facebook påpeker Listhaug ironien i at folk som omtaler andre på denne måten, ser på seg selv som tolerante:

– Dette er det gode hatet. Hun og hennes like mener nok selv at de er gode og tolerante, mens vi som har andre meninger er de onde. Sannheten er at de som kaller seg tolerante gjerne er ekstremt intolerant overfor personer med andre meninger, skriver hun.

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim mener det sier mye om Rødt hvis dette er saklighetsnivået de har tenkt å legge seg på fremover.

annonse

– Dette partiet kan faktisk bli støtteparti for en Arbeiderparti- og Senterparti-regjering etter valget. Det er veldig skremmende. De vil sammen trekke norsk innvandringspolitikk i en totalt uansvarlig retning, sier han til Aftenbladet ifølge NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon