Kulturminister Abid Raja sier det vil komme gode nyheter for breddeidretten tirsdag. Foto: Berit Roald / NTB
. Foto: Berit Roald / NTB
annonse

Menn med pakistansk bakgrunn er mindre positive til likestilling enn menn fra andre minoritetsgrupper. 

Det får likestillingsminister Abid Raja (V) til å heve en moraliserende pekefinger til sine egne. Raja, som selv er annengenerasjons innvandrer med pakistanske foreldre, mener holdningene må endres, skriver NTB.

Norsk-pakistanske menn, slike som meg, vi må bli bedre. Holdningsundersøkelser viser at vi er mindre positive til likestilling enn det kvinnene er, og mindre positive til likestilling enn det minoritetsmenn generelt er. Så her har norsk-pakistanske gutter en jobb å gjøre – holdningsmessig, sa Raja i talen som er lagt ut på Facebook.

annonse

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse