- Resett - https://resett.no -

Everton-keeper ranet med machete

Den svenske landslagskeeperen Robin Olsen ble lørdag ranet i sitt eget hjem i Altrincham, ifølge avisen Daily Mail. Det har fått spillere til å ruste opp.

Både Olsen, hans kone Mia og deres to små barn skal ha vært hjemme da hendelsen skjedde.

Det skal ha vært maskerte menn bevæpnet med macheter som tok seg inn i Everton-keeperens hjem. Ifølge Daily Mail [1] truet de Olsen rundt i huset på jakt etter tyvgods, og ranerne skal ha kommet seg unna med verdifulle smykker og en luksusklokke. Politiet etterforsker saken.

annonse

31-åringen bor i Altrincham i Manchester og er den tredje fotballstjernen i en Liverpool-klubb som er blitt ranet det siste året. Tidligere i år ble en safe stjålet fra huset til hans manager Carlo Ancelotti.

Liverpool-stjernen Fabinho ble i fjor utsatt for et innbrudd mens han spilte kamp for rødtrøyene. Da ble blant annet smykker og bilen hans stjålet.

Ifølge Daily Mail har hendelsen sendt sjokkbølger gjennom fotballklubber nordvest i England. Flere spillere skal ha gått i gang med planer for å ruste opp for å forhindre lignende hendelser

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474