Cecilia Brækhus i aksjon under kampen i Tulsa, Oklahoma. Foto: Ed Mulholland / Matchroom / NTB
annonse
annonse

Nytt tap for Cecilia Brækhus mot Jessica McCaskill. Også denne gangen vant amerikaneren på poeng.

Dermed fikk ikke Brækhus revansje for sitt første tap som proff. Det skjedde i august, da nordmannen ble rystet av McCaskill og måtte gi fra seg alle sine fem VM-belter etter et knepent poengtap, skriver NTB.

I sin 38. proffkamp natt til søndag mot McCaskill ble det et nytt tap for Brækhus – også denne gangen på poeng. Dommerne ga McCaskill seieren 100-89, 99-90, 98-91.

annonse

Natt til søndag sto de «vanlige» WBA-, WBC-, IBF-, WBO- og IBO-beltene på spill, samt boksemagasinets «The Ring»-belte.

Cecilia Brækhus tapte klart på poeng mot Jessica McCaskill, som dermed er verdensmester i fem forbund i weltervekt. Foto: Melina Pizano/Matchroom / NTB

Amerikaneren gikk ut i høyt tempo og traff på flere slag tidlig i den første runden. Brækhus ble mer varm i den andre runden og fikk inn en solid uppercut tidlig og flere harde slag som så ut til å ryste McCaskill.

Brækhus ble trukket ett poeng i den sjuende runden fordi dommeren mente at Brækhus ved flere anledninger holdt igjen McCaskill.

annonse

Den svake starten og det ene poenget hun mistet gjorde at det ble enda et tap for Brækhus mot McCaskill.

– Det var en tøff og jevn kamp. Jeg må se den igjen, men McCaskill er veldig tøff. Jeg må bare gratulere henne. Jeg vil møte Jessica igjen, denne gangen i weltervektsdivisjonen, sa Brækhus i et intervju med strømmetjenesten DAZN etter tapet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon