Erling Haaland er het om dagen. Foto: Bernd Thissen / AP / NTB
annonse
annonse

Borussia Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc sier at hvis Erling Braut Haaland forsvinner fra klubben, er det kun for noen få lag.

Til avisa Die Welt sier Zorc at Dortmund, som kjemper for en plass til neste sesongs mesterliga, sier klubben ønsker å beholde den 20 år gamle verdensstjernen så lenge som mulig av sportslige årsaker.

– Jeg har aldri sett noen som ham, sier Zorc.

annonse

– Hvis han forlater oss, vil det kun være til fordel for en håndfull klubber, legger han til.

Haaland har scoret 31 mål på 30 kamper for Dortmund i alle turneringer denne sesongen. Dortmund ligger to poeng bak Eintracht Frankfurt som har 4.-plassen som gir den siste mesterligabilletten. Köln borte lørdag er neste kamp for Haaland og co.

Og mesterligaen bør nås om det skal være håp om å beholde det norske angrepsesset. Haaland har allerede satt flere rekorder i den gjeve turneringen. Blant annet ble han den raskeste til å score 20 mesterligamål. Det klarte han på 14 kamper. Den tidligere rekorden hadde Harry Kane med 24 kamper.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon