Fotomontasje: Magnus Marsdal / Gorm Kallestad / NTB / Christian Tybring-Gjedde / Ole Berg-Rusten / NTB
annonse
annonse

Leder i Manifest tankesmie Magnus Marsdal får svar på tiltale.

– Marsdal har et godt selvbilde, og fremstiller seg selv som om han ved sin blotte eksistens utstråler varme og fellesskap, skriver Christian Tybring-Gjedde i Klassekampen, og legger til:

– I motsetning til alle dem han rakker ned på er han en godhetens apostel som velfortjent kan lene seg tilbake og peke på alt som er galt.

annonse

Les også: Manifest-Magnus om Listhaugs metode: – Politisk provokasjon og kulturell polarisering

Han skriver videre at Marsdal sliter med å finne noen nye demagoger, så han blir nødt til å igjen trekke frem politikere som har vært aktive i partiet i en årrekke.

annonse

Les også: Manifest-Magnus: – Frps polariserende petroleumspopulisme er et betydelig problem

– Oppskriften er å stigmatisere politikere han er uenig med, og fremstille deres budskap som et bevisst forsøk på skape splid og splittelse i samfunnet. Og som alltid er det Frp som er den utvalgte prygelknabe. Like forutsigbart som soloppgangen, skriver han, og sier at Marsdal ikke evner å skille mellom fakta og fiksjon:

– Det er tydelig at Marsdal sliter med å finne den rette formelen for å gjenskape Frp til et fiendebilde. Han har vært nødt til å rydde litt på loftet og finne en farlig og ondskapsfull rød tråd som kun eksisterer i hans eget hode.

Tybring-Gjedde stiller spørsmål om Marsdal for en stakket stund glemte Frp, og istedenfor brukte sin tilgang til mediene til å fremme et positivt budskap og skape den toleransen og forsoningen han etterlyser hos andre?

Kaviar-sosialist Magnus Marsdal anser seg opphøyd nok til å belære Sylvi Listhaug

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon