Det har vært store corona-demonstrasjoner over hele Europa i helgen. Til venstre: En demonstrant i Nederland blir slått av to politimenn mens han ligger på bakken. Til høyre: En stor plakat med påskriften "Media er viruset" ble observert under demonstrasjon utenfor stortinget i helgen. Foto: Berit Roald / NTB
annonse
annonse

NRK knytter de store corona-demonstrasjonene i helgen til «høyreekstremisme», og bruker det nye ordet «coronafornektere» i en nylig sak. Men realiteten er at protestene samler folk fra ytre høyre til ytre venstre på den politisk aksen.

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon