Nestleder Ola Borten Moe (Sp). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Ola Borten Moe (Sp). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

– Det finnes en grense for hvor langt folk er villige til å strekke seg om opplevelsen er at medisinen er sterkere enn problemet den skal løse.

Jeg synes ikke det er greit: Det innføres enorme inngrep i folks liv, tiltakene er ødeleggende for allerede hardt prøvede næringer og arbeidsplasser, det tas ikke hensyn til den faktiske smittesituasjonen utover i landet, det er et resultat av en fullstendig feilslått vaksinestrategi og det kommer til sterkt å utfordre folks lojalitet og vilje til etterlevelse, skriver Senterpartiets nestleder Ola Borten Moe fast i Trønder-debatt.

Han tar et oppgjør med regjeringens vaksinestrategi og manglende nedstengning av grensene, som han mener har ført til høy smitte.

annonse

Sp-nestlederen viser til at det knapt er smitte i Trøndelag.

– Likevel stenges vi nå ned, og livene våre skal reguleres som om vi bor ett sted med mye smitte

– Det finnes en grense for hvor langt folk er villige til å strekke seg om opplevelsen er at medisinen er sterkere enn problemet den skal løse. Jeg tror regjeringen balanserer hårfint når nasjonale tiltak nå innføres uavhengig av smittetrykk. Og forsvinner tilliten vil vi raskt kunne oppleve at situasjonen kommer ut av kontroll.

Ordfører (Sp) kritisk til corona-regimet: – Frustrert over det som har blitt påført oss

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon