Fotomontasje: Påskevær / Gorm Kallestad / NTB / Eivind Trædal / Cornelius Poppe / NTB
annonse
annonse

Eivind Trædal er kritisk til at helseminister Høie angivelig mener at hyttekos er en livsnødvendighet.

– Det er nesten noe parodisk over hvordan påskeferien framstår som en slags naturkatastrofe som er på vei til å ramme landet, skriver han på Facebook, og oppfordrer folk til å bli hjemme:

– Dette er et poeng som har blitt gjentatt til døde de siste dagene, men dugnadsånden i samfunnet er avhengig av at vi alle viser at vi er villige til å strekke oss litt lenger.

annonse

MDGs bystyrerepresentant skriver at han sikkert ikke har gjort alt perfekt, og at han heller ikke kommer til å gjøre det. Han forklarer at han har oppfattet at man bør begrense reiseaktiviteten ut av Oslo i disse tider.

Les også: Eivind Trædal mener høyblokker er den beste boformen for folket, selv bor han i tomannsbolig

– Vaksinene er på vei, vi er i ferd med å klare å slå ned den største smittebølgen så langt, men en ferie står i veien. Nå kan det rakne igjen. Hyttekosen kommer!

annonse

Han mener det er også noe grotesk over hvordan smitterisikoen økes i forskjellige samfunnslag. Arbeiderklassen opplever økt smittefare ved å bo trangt og jobbe i utsatte yrker, mener han. Middel- og overklassen øker smittetrykket ved å være fysisk ute av stand til å droppe én helg på hytta, tross anbefalinger, skriver MDG-politikeren.

Trædal refser media for hyggelige nyheter om fint vær

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon