Gammelt bilde. Tradisjon tro inntar norske rånerne med sine biler svenske Strømstad skjærtorsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB
annonse
annonse

Tradisjonen tro ble det rånertreff på skjærtorsdag.

I normale tider så går turen til Strömstad, men på grunn av omstendighetene som vi i dag lever under er det ikke mulig for rånere å dra ut av landet. Men de ville ikke bryte tradisjonen, og forsøkte heller hjemmeråning. Da ble det naturlig å legge samlingen til rånernes Mekka, selvest Bø i Telemark.

NTB skriver at utpå ettermiddagen skjærtorsdag begynte det å samles en del rånere i Bø i Telemark. De skriver at det var en lang kortesje med mange rånebiler etter hverandre og høy musikk.

annonse

Dette fikk det lokale politiet til å reagere og de jagde rånerne, musikken forsvant og det ble igjen stille i Bø. Men brått dukket rånerne opp på Notodden, et tettsted like ved. Da ble det mye trafikk og støy. Men ifølge Sørøst politidistrikt skjedde det ikke noe som fikk lovens lange arm til å reagere, og etter en time dro rånerne sin vei. Kortesjen ble observert så lang nord som Drammen, det meldes at det også har vært i Seljord og Tønsberg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon