Coveret til Lil Nas X' nye låt «Montero (Call Me by Your Name)». Foto: Sony Music
annonse
annonse

– Hans mest avslørende låt noensinne.

26. mars slapp den amerikanske rapperen Lil Nas X sin seneste låt, «Montero (Call Me by Your Name)». Dette skriver Sony Music i en pressemelding.

Låten er oppkalt etter den prisvinnende LHBT-filmen «Call Me by Your Name» fra 2017, og fikk dessuten æren av å rulle over TV-skjermene under Super Bowl i 2021.

annonse

Les også: Straffedømt flere ganger fra 2012 til 2020 – får plateutgivelse av Sony Music

Men ved inngangen til påskehøytiden er det hverken engler eller gule kyllinger som er tema for musikkvideoen, men dampende svette brystkasser, rosa parykk og lapdance på selveste Styggens fang – med klare homo-erotiske undertoner.

Sony Music skriver at låten er en ærlig og sårbar, men samtidig selvsikker beretning om hvem Montero Hill, som Lil Nas X egentlig heter, er blitt.

annonse

Dette er Lil Nas X’ mest avslørende stykke musikk noensinne, slår labelen fast.

– Musikkvideoen er fullpakket med bibelske referanser og nikk til gresk mytologi, samtidig som Lil Nas X byr på sin egen historie om fristelse, fordømmelse, og eierskap til egen seksualitet, reklamerer Sony Music Norge.

Resultatet kan du se her:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon