annonse
annonse

Flere ble sinte da en pågående journalist laget reportasje utenfor en kirke i den nederlandske byen Rotterdam.

I Nederland har myndighetene stengt ned landet, og det er ulovlig for kirker å holde åpent. Likevel var det mange som brøt reglene palmesøndag i en kirke i Rotterdam.

Flere journalister møtte opp med mikrofon og kamera og trakasserte dem som gikk inn i kirken. Flere kirkegjengere ble oppgitt og sinte da de fikk mikrofonen i ansiktet.

annonse

En person gikk derfor til angrep med slag og spark, skriver den tyske avisen Deutsche Welle. Se video av angrepet under.

Frekk

annonse

Kirken skapte overskrifter etter at flere medier rapporterte at den ville holde en gudstjeneste for hele menigheten palmesøndag. Det har blitt rapportert om smitteøkning i Nederland. Myndighetene har derfor besluttet å stenge ned hele landet.

Det var journalisten Jacco van Giessen som ble sparket ned utenfor kirken. Han delte video av hendelsen på Twitter og skrev at «smertene er borte, men jeg er fortsatt sjokkert – jeg ble angrepet under arbeidet mitt i morges av en kirkegjenger i Krimpen», skriver DW.

Flere mener journalisten optrådte arrogant og var frekk. Flere i kommentarfeltet på Youtube hevder også at journalisten aldri burde trykket mikrofonen i ansiktet på folk som ville inn i kirken.

Det har vært store coronademonstrasjoner i både Rotterdam og Amsterdam de siste månedene.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon