Stortinget. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
annonse
annonse

Lars Akerhaug mener det er «langt fra stortingsmandat» for Demokratene. Jeg er ikke enig.

Demokratene gjorde som så mange husker stor suksess og ble valgvinneren i Kristiansand med en oppslutning på hele 13,4 % i kommunevalget i 2019 – uten at meningsmålingene fanget dette opp.

Dette selv om vi ikke fikk delta i de viktige debatt-programmene til TV 2 og tvangsfinansierte NRK – eller ARK som statskanalen heter på folkemunne. Og jeg vet meget godt at en av Demokratenes største utfordringer blir å få slippe til i riksmedia med vårt klare og gode budskap til det norske folk.

annonse

De gode tilbakemeldingene fra folk flest og rekordinnmeldinger i Demokratene minner meg faktisk veldig mye om den samme situasjonen som jeg opplevde som FrP’er på slutten av 1980-tallet; da fikk Fremskrittspartiet vind i seilene fordi de etablerte stortingspartiene glemte norske velgere.

Les også: Ja, Demokratene vil stoppe all bygging av vindturbiner

Jeg har gjennom samtaler, mailer, telefoner og møter med «grasrota» fått bekreftet at det norske folk ønsker og trenger et antiglobalistisk politisk parti som Demokratene – som setter det norske folk og Norge først i alt vi gjør.

annonse

Et alternativ til de etablerte stortingspartiene i viktige saker som eksempelvis: Rettferdig fordeling, innvandring, pensjoner, korrupsjon, bompenger, EØS og Schengen, Acer, migrasjonsavtalen, barnevern, kreftmedisin, arbeidsinnvandring, dyrevern, tannhelse, trygghet og norske tradisjoner.

Alt dette gjør meg overbevist om at Demokratene kan bli valgets store overraskelse når stemme telles opp på valgnatten mandag den 13. september. Ja, og her har da alle vi Demokrater en viktig jobb å gjøre for hver dag for å få frem vår politikk og gode politiske løsninger til det norske folk – som vil gi mer rettferdighet og et tryggere Norge ved alltid å sette Norge først.

Demokratene vil gradvis avvikle pressestøtten og fjerne NRK-lisensen

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon