"For lave smittetall". Av Niels Gerhard Johansen
annonse
annonse

Første arbeidsdag etter påske, uttaler Ass. Helsedirektør, Espen Nakstad til DB: «Jeg har hatt en påske med lite jobb og litt snø under føttene.» (med andre ord: «Noen dager i skyggen av rampelyset har gitt meg kalde kalde føtter.»).

Med rundt 1000 daglige tilfeller før påske, er dagens tall skuffende. Nakstad uttaler seg videre: «Det er egentlig bare en matematisk naturlig utvikling av at færre tester seg – Det er ikke grunn til å tro at de lave tallene vi har de siste to dagene er helt korrekte. Sannsynligvis er de litt høyere…»

Det er betryggende å vite at Nakstad ikke bare går etter faktiske smittetall med risiko for å miste grunnlaget for tidenes lock down…

annonse

Mvh

Niels Gerhard

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon