Mange av tilskuerne møtte opp til det fullsatte stadionet uten munnbind. Foto: Jeffrey McWhorter / AP / NTB
annonse
annonse

– Tross kritikk fra Joe Biden, åpnet Texas Rangers MLB-sesongen på hjemmebane foran et nærmest fullsatt stadion med 38.238 tilskuere, natt til tirsdag norsk tid, skriver NTB i en nyhetsmelding mandag morgen. Saken er slått stort opp i NRK, VG og Dagbladet.

Skjermbilde Dagbladet

Men da Resett sjekker amerikanske medier, er ikke saken å finne verken på de konservative eller i de liberale mediene. Det var i forkant av kampen, for fem dager siden, at Biden uttalte seg. Da kampen faktisk var avholdt synes få å reagere.

«Etter tre bortekamper mot Kansas City Royals foran et begrenset publikum, var det ikke mange ledige seter i Texas Rangers’ første hjemmekamp. Beslutningen om å fylle stadionet er ikke en avgjørelse som støttes av USAs president Joe Biden,» fortsetter NTB.

annonse

Og de gjentar noe Biden sa før helgen.

– Det er en beslutning de har tatt. Jeg synes det er feil. De bør lytte til Fauci, forskerne og ekspertene. Jeg mener det er uansvarlig, sa Biden i et intervju med ESPN før helgen.

«Regler om sosial distansering og bruk av munnbind ble lovet av baseball-laget, men det var det ikke mange tegn til da kampen startet,» kommenterer NTB.

annonse

Texas er en delstat styrt av republikanerne og de har har fokusert mot å holde virksomheter oppe og et så normalt liv som mulig. Flere virksomheter og individer har flyttet fra California til Texas de siste årene. Donald Trump vant delstaten med 52 prosent av stemmene i 2020.

Rangers tapte forøvrig kampen 2-6 mot Toronto Blue Jays.

I Norge er tiltakene mot coronasmitten slik at nær sagt alle ansamlinger av mennesker er forbudt.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon