- Resett - https://resett.no -

I flere tiår har Norge tatt imot en muslimsk voldskultur – til hvilken pris?

Hvorfor reagerer ikke allmennheten på den «islamske» volden? En voldskultur som dag for dag angår en stadig større del av den norske befolkningen.

Er det fordi politiet eller pressen ikke vil, ikke ønsker eller ikke får lov til å formidle den usminkede brutale sannheten til sine landsmenn?

Det at våre politikere, som i all hovedsak har vært årsaken til denne destruktive norske barbariske negative kriminelle samfunnsutviklingen, holder kjeft – er jo forståelig.

annonse

Når det gjelder våre folkevalgte, er det jo nærmest historisk betinget å aldri innrømme en uriktig avgjørelse eller beslutning.

Politiet
Hva med politiet? De «logrer» jo daglig med halen, og er til enhver tid opptatt av å være «politisk korrekte» hva denne unorske utenlandske kriminaliteten og den ukritiske innførselen av «nye landsmenn» angår.

Voldskultur
Denne åndslivskriminelle innførselen av en politisk hodeløs utlendingspolitikk er åpenbart en konsekvens av en masseinnvandring fra muslimske land i Midtøsten.

annonse

De norske utlendingsmyndighetene, spesielt norsk politi, mistet kjapt oversikten hva som egentlig var i ferd med å skje, og ikke minst hva som frem i tid kommer til å finne sted med sedvanlige norske tradisjoner.

Sett i relasjon til ovennevnte, har politikerne nå blant annet importert til Norge:

Listen er lang, og den kan forlenges nærmes i det uendelige

Ovennevnte kriminelle ukultur er ikke tilfeldig, men et resultat av ukloke og uansvarlige norske politiske beslutninger.

Norske fengsler
Alle våre fengsler er i dag overrepresentert av straffedømte som ikke er norsk etniske.

Naturlig nok, relatert til den «politiske korrektheten», finnes det ingen helhetlig og god troverdig oversikt over hvor stor prosentandel vi her snakker om.

Relatert til datasystemet som daglig registrerer de innsatte i Oslo Sentralarrest, er det nå nærmest en aha-opplevelse for politiet dersom den innsatte har et vanlig etnisk norsk navn.

Har politiet på Røros for lite å gjøre? [1]

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse