Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
annonse
annonse

Nå som vi nærmer oss valgkamp, må et problem opp i søkelyset.

Det har bygd seg opp en liten klynge med små partier på høyresiden, med tilsynelatende lik politikk som FrP. Problemet er ikke nødvendigvis politikken, men at de fleste i disse partiene egentlig hører hjemme i FrP. En hel del av dem har også tidligere tilknytning til FrP.

I 2008 kunne FrP smykke seg med tittelen «landets største parti». Vi kjente på godt over 30 prosent av velgermassen, vi nådde ekstreme høyder fordi vi jobbet målrettet, og samlet.

annonse

Les også: Ja, Demokratene kan faktisk bli valgvinneren i stortingsvalget

I dag er høyresiden i splid. Flere sentrale FrP-profiler bryter ut, og bidrar til å motarbeide sine tidligere partikolleger. Mikropartier på høyresiden bruker også mye energi på å angripe FrP. Meningsmålingene er i takt med problemene, ikke optimal.

Nå mer enn noen gang er det viktig med et sterkt FrP. Hele høyresiden er tjent med et felles samlingspunkt, en plass med takhøyde, en plass hvor alle kan bidra. Et sterkt FrP hadde fått hele venstresiden til å skjelve. Det som tilsynelatende skjer nå er at vi får et svakere FrP og en haug med mikropartier som aldri vil få noe innflytelse. Vil vi virkelig at alle skal gå hver sin vei bare for å jobbe for det samme? Det er viktig at høyresiden har et felles samlingspunkt, og det punktet er FrP. Sånn har det alltid vært, og slik vil det forbli i overskuelig framtid.

annonse

Les også: Foreslått ny fylkesleder i Oslo Frp: – Jeg har erfaring både fra gode og dårlige tider

Løsningen er enkel, nå rustes det opp mot valgkamp, høyresiden må mobiliseres hardere enn noen gang. Vi må legge splid, og konflikter til side. Det er på tide tenke på hva vi kan få til, om vi jobber sammen, alle som en. FrPs storhetstid er på langt nær over, den har så vidt begynt!

Redaktør: – Demokratene kan få en krevende jobb med å slå gjennom utenfor Kristiansand

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon